Óráim online

Választhatod ezt a terápiás lehetőséget:

  • ha nem szeretnél, nem tudsz utazással időt tölteni
  • ha utazásod, nyaralásod alatt is szeretnéd megtartania rendszeres mozgást az életedben
  • ha külföldön, vidéken élsz

Ezekből választhatsz most

Konzultáció

A leleteid, a problémád átbeszélése és online végezhető mozgástesztek alapján terápiás lehetőségeket ajánlok.

A megbeszélt időpont előtt minimum 24 órával küldeni fogok részedre egy adatkezelési engedélyt. Ha ehhez hozzájárulsz, szeretném megkapni a leleteidet, hogy át tudjam azokat nézni és felkészülve érkezzek a megbeszélésünkre. A leleteidet biztonságosan, az egészségügyi adataid teljes tartalmát titokban kezelem és őrzöm meg. Ha adataidat nem szeretnéd elküldeni, azokat az online konzultáció alatt szóban megoszthatod velem.

Előfordulhat, hogy tovább küldelek más kollégához, orvoshoz, ha úgy ítélem meg, hogy az lenne a számodra a biztonságos megoldás.

20 perc 5.000 Ft

 

Egyéni online gyógytorna

Otthonodban, egy csendes, nyugodt helyen a telefonod, tableted, vagy számítógéped kamerájának segítségével látjuk és halljuk egymást.

A foglalkozás alatt a mozdulataid, visszajelzéseid alapján haladunk. Figyelem a tested rezdüléseit. Fontos a te visszajelzésed. Egy kamerán keresztül sokkal nagyobb egységben, egészben látom a tested, a mozdulataid. Sokszor segít a más nézőpont, a nézőpont váltás. Ez itt folyamatosan jelen van. A hangomnak, a szavaimnak sokkal nagyobb a jelentőségük. Csakúgy, mint a nagyon pontos,  egyértelmű instrukcióknak.  Velük tudom elérni a kapcsolódást, a bensőséges hangulatot, ami az ellazulásodat, a befelé, a mozgásodra való figyelmedet szolgálja.

Az otthoni gyakorláshoz, tornához ajánlok egy megbízható webáruházat. Jó minőségű, tartós termékeik vannak. Én is használom őket a stúdióban. Ha úgy érzed, szeretnél eszközt, eszközöket beszerezni, ide kattintva megteheted.
Tamás a cég vezetője kedvezményt ajánlott fel , amit a piroska5 kuponkóddal vehetsz igénybe a rendelésednél.

Ha először találkozunk, az óra első részében benne foglaltatik a konzultáció. A leleteidre vonatkozó kéréseim ugyanazok.

50 perc  12.000 Ft

3+1 bérlet

(3 online+1 személyes találkozás)

Minden negyedik alkalom egy személyes találkozás. Ezzel, mind a két kezelési lehetőséget igénybe veheted, kihasználhatod mindegyik előnyeit .
Érvénye  a megvásárlástól számított 2 hónapig.
Ez a csomag 40 000 Ft

4 x 50 perc 48.000 Ft

10+1 bérlet

(egy alkalom ingyenes)

Kizárólag online találkozásokra érvényes a megvásárlástól számított 4 hónapig.
Ez a csomag kedvezményes áron 100 000 Ft

11 x 50 perc 120.000 Ft

Készen állsz a megoldásra?

Mi olvasható ki a mozgásmintákból? A fájdalom és a mozgásminták összefüggései. Hogyan csökkenthető a fájdalmak, sérülések kialakulásának, kiújulásának esélyei? Ezekre a kérdésekre  találsz válaszokat a kéthetente megjelenő írásaimban.