Óráim online

Választhatod ezt a terápiás lehetőséget:

  • ha nem szeretnél, nem tudsz utazással időt tölteni
  • ha utazásod, nyaralásod alatt is szeretnéd megtartania rendszeres mozgást az életedben
  • ha külföldön, vidéken élsz

Ezekből választhatsz most

Egyéni online gyógytorna

Otthonodban, egy csendes, nyugodt helyen a telefonod, tableted, vagy számítógéped kamerájának segítségével látjuk és halljuk egymást.

A foglalkozás alatt a mozdulataid, visszajelzéseid alapján haladunk. Figyelem a tested rezdüléseit. Fontos a te visszajelzésed. Egy kamerán keresztül sokkal nagyobb egységben, egészben látom a tested, a mozdulataid. Sokszor segít a más nézőpont, a nézőpont váltás. Ez itt folyamatosan jelen van. A hangomnak, a szavaimnak sokkal nagyobb a jelentőségük. Csakúgy, mint a nagyon pontos,  egyértelmű instrukcióknak.  Velük tudom elérni a kapcsolódást, a bensőséges hangulatot, ami az ellazulásodat, a befelé, a mozgásodra való figyelmedet szolgálja.

Az otthoni gyakorláshoz, tornához ajánlok egy megbízható webáruházat. Jó minőségű, tartós termékeik vannak. Én is használom őket a stúdióban. Ha úgy érzed, szeretnél eszközt, eszközöket beszerezni, ide kattintva megteheted.
Tamás a cég vezetője kedvezményt ajánlott fel , amit a piroska5 kuponkóddal vehetsz igénybe a rendelésednél.

Ha először találkozunk, az óra első részében benne foglaltatik a konzultáció. A leleteidre vonatkozó kéréseim ugyanazok.

50 perc  15.000 Ft

10+1 bérlet

(egy alkalom ingyenes)

Kizárólag online találkozásokra érvényes a megvásárlástól számított 4 hónapig.
Ez a csomag kedvezményes áron 150 000 Ft

11 x 50 perc 150.000 Ft

Készen állsz a megoldásra?

Mi olvasható ki a mozgásmintákból? A fájdalom és a mozgásminták összefüggései. Hogyan csökkenthető a fájdalmak, sérülések kialakulásának, kiújulásának esélyei? Ezekre a kérdésekre  találsz válaszokat a kéthetente megjelenő írásaimban.