Személyes találkozás

Választhatod ezt a terápiás lehetőséget:

  • ha az érintés, a személyes jelenlét ad számodra biztonság érzést
  • ha időnként az online kezelés, torna mellett kiegészítésképpen szeretnéd a manuális kezeléseket igénybe venni
  • lehet olyan probléma, amikor én kifejezetten ezt javaslom

Ezekből választhatsz most

Mikor gyere el hozzám személyesen?

Általában testi fájdalmad vezet hozzám. Ez lehet friss sérülés, baleset utáni megkeresés, vagy régi, nehezen múló, visszatérő kellemetlenség. Először megbeszéljük, hogy mi történt, beszélünk a fájdalmadról. Megnézem a leleteidet, megvizsgállak. Szeretném megfejteni az okát, a gyökereit a panaszodnak. Mindig elmondom, amit gondolok, érzek a problémádról. Fontos, hogy te is értsd, mi történik a testedben éppen. Gyakran a nem elégséges tudás, a bizonytalanságban levés fokozza a fájdalmat. Szeretném, ha ezáltal csökkenne a félelem, a szorongás.

Az első alkalommal elindul egy folyamat, ahol megismerem a mozgásaidat, munkahelyzetedet, kicsit az életed. Nagyon fontosak a visszajelzéseid, hogy a testedben mit érzel a mozdulatok, érintések közben és azok után. Közös munka történik. Én figyelek rád, te is figyelsz magadra. Ezzel tehetjük a lehető legtöbbet azért, hogy jobban legyél.

Ez a csomag 15 000 Ft

50 perc 15.000 Ft

 

10+1 bérlet akció

(egy alkalom ingyenes)

Ez a csomag kedvezményes áron 150 000 Ft

11 x 50 perc 150.000 Ft

Készen állsz a megoldásra?

Mi olvasható ki a mozgásmintákból? A fájdalom és a mozgásminták összefüggései. Hogyan csökkenthető a fájdalmak, sérülések kialakulásának, kiújulásának esélyei? Ezekre a kérdésekre  találsz válaszokat a kéthetente megjelenő írásaimban.